Catnip Nedir? Catnip Ne İşe Yarar?

05-05-2022 22:19
Catnip Nedir? Catnip Ne İşe Yarar?
Kedilerin beslenmesi ve büyütülmesinde en önemli süreçler şüphesiz ki beslemek ve sağlıklarının korunması. Fakat bu süreçte kedilerin eğitimi ve çeşitli alışkanlıklar edindirilmesi bir hayli önemli. Kedilerin alışkanlık edinme süreci ise Catnip adını verdiğimiz, halk arasında kedi nanesi olarak bilinen bir ürün ile hayli kolaylaşıyor. Peki Catnip nedir? Catnip ne işe yarar?
 
Catnip nedir? sorusu kedilerine ilk kez kedi nanesi vereceklerin bir numaralı soru işareti. Bu ürün ile ilgili şüphe duyanlar ürün ile ilgili bilgiyi en net şekilde almak istiyor. Bu ürünün kedinizin üzerinde yapacağı etkilerin de detaylı biçimde bilinmesi, ilk kez kedi dostlarına bu ürünü kullandıracaklar açısından bir hayli önemli.
 
Catnip Nedir? Catnip Ne İşe Yarar?
 

CATNİP (KEDİ NANESİ) NEDİR?

 
Kedi Nanesi veya yabancı ismi ile Catnip, nane ailesinden olan, kedilerin de çok sevdiği bir bitkiye verilen isimdir. Kedilerin bu bitkiyi sevme nedenleri modlarını ve duygu durumlarını yükseltip, sakinleşmelerini sağlamasıdır.
 
Catnip en kısa özetle kediyi sakinleştirip, daha duygusal olmalarını sağlayan bitkidir. Kedilerinizin gevşemesine neden olan bu bitki, kedilerinize doğru biçimde verildiğinde istediğiniz alışkanlığın daha kolay edinilmesine neden olur.
 

CATNİP NE İŞE YARAR?

 
Catnip genelde kedilerinizi oyuncaklara, tırmalama tahtalarına, minderlere veya yatmasını istediğiniz bölgelere alıştırmak için kullanılır.
 
Özellikle kedileriniz halılarınızı, mobilyalarınızı, eşyalarınızı fazlaca tırmalayıp hasar veriyorsa, kedinizi tırmalama tahtalarına alıştırmak için kedi nanesi ideal bir üründür.
 

CATNİP NASIL KULLANILIR?

 
Toz ve sprey formunda satılan Catnip, kedinizin alışmasını istediğiniz oyuncağa, bölgeye, tırmalama tahtalarına veya benzeri yerlere sıkılarak (veya dökülerek/serpilerek) kullanılabilir. 
 

CATNİP NEREDEN ALINIR?

 
Böylesine önemli, kedinizin de favorisi diyebileceğimiz ürünü almak için bilinir, güvenilir firmalar seçmelisiniz. Kedi nanesi adı altında sahte ürünler satmaya çalışan kimi yerler maalesef para tuzağından öteye gidemezken, doğru ve güvenilir firmalar sizi bu dertten kurtarır.
 
Bu açıdan bir numaralı firma diyebileceğimiz Cat Canis, müşterilerinin güvenini Catnip ürünlerinde de sağlamış ve bu açıdan en güvenilir firmalardan biri olmuştur.
  
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.