Hamile Kedi Hangi Mamaları Yer? Hamile Kedi Maması Nereden Alınır?

15-05-2022 23:19
Hamile Kedi Hangi Mamaları Yer? Hamile Kedi Maması Nereden Alınır?
Evinizde veya dışarda baktığınız bir dişi kedi varsa hamilelik durumuna hazırlıklı olmalısınız. Eğer henüz kısırlaştırma yaptırmamış, yaptırmayı da düşünmüyorsanız kedilerin hamileliği ile ilgili bilgi sahibi olmak çok önemli. Hamile kedi maması bu yüzden bir hayli kritik. Çünkü hamile kedinin sağlıklı bir gebelik süreci geçirip, ardından sağlıklı yavrular dünyaya getirmesi için hamile kedi hangi mamaları yer? sorusunun yanıtını bilmek bir hayli kritik önem arz ediyor.
 
Hamile kedi maması düzgün seçilmeli. Gebelik kedilerin en hassas dönemi ve bu dönemde kedilerin beslenmesine dikkat etmek bir hayli kritik.
 

HAMİLE KEDİ NASIL BESLENMELİ?

 
Dişi kedilerin gebeliğini fark etmek bir hayli zordur. 2-3 hafta geçmeden kedinin gebe olup olmadığı belirsizdir. Dolayısı ile bu süreçte kedinin her zamanki mamalarla, her zamanki rutininde beslenmesi sorun değildir.
 
Fakat ikinci veya üçüncü haftadan sonra minerali bol, proteini zengin, vitamini bir hayli fazla besinlerin verilmesi ve mamaların buna göre seçilmesi bir hayli kritik önem arz etmektedir.
 

HAMİLE KEDİ MAMASI VAR MI?

 
Bazı mama markalarının hamile kedi maması çeşitleri mevcuttur. Fakat bu markaları her yerde bulmak mümkün değildir. Eğer bu markalara erişiminiz yoksa besin değeri en fazla olan mamaları seçmek de kedinizin beslenmesi açısından bir hayli önemlidir. Dileyen kedi sahipleri bu süreçte hamile kedilerine 'yavru kedi maması' da verebilir.
 
 Hamile Kedi Maması

 

HAMİLE KEDİ MAMASI NEREDE BULUNUR?

 
Hamile kediniz için en besleyici, en sağlıklı ve en ucuz mamaları Cat Canis'te mevcuttur. Can dostlarımızın bu özel dönemini sağlıklı geçirmesi bir hayli önemli olduğundan, Cat Canis rehberliğinde en uygun mama çeşitlerini bulmanız mümkündür.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.